Cerere de ofertă de prețuri pentru echipament tehnic (imprimantă multifuncțională, laptop și accesorii și panou Interactiv)Context: Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

Amici dei Bambini, Moldova implementează, în perioada august 2023 – februarie 2024, proiectul de răspuns la criza refugiaților din Ucraina ”Empowering Futures: Providing Safe and Inclusive Education for Girls and Boys Affected by the Ukraine Crisis” cu susținerea financiară PLAN International. 

Drept răspuns la necesitatea de școlarizare a copiilor ucraineni, prezenți temporar pe teritoriul R. Moldova și pentru a sprijini participarea acestora la lecțiile ONLINE, propuse de sistemul educațional Ucrainean, Amici dei Bambini, Moldova va crea și dota 4 Centre de Resurse în cadrul a 4 școli din Regiunea Nord a Republicii.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs constă în identificarea și selectarea celor mai bune oferte pentru achiziționarea echipamentului tehnic și încheierea contractelor de colaborare/vânzare cu durată de 1 an + 1 an cu păstrarea prețurilor pe perioada contractuală.  

Sarcina tehnică:

Agenții economici din R. Moldova, interesați să participe la prezentul concurs, sunt invitați să prezinte oferte de preț pentru echipament tehnic cu următoarele caracteristici:

Nr.1

Caracteristici tehnice minime

Cantitate

Preț unitar

Preț total MDL

Termenul de garantie

Termenul de livrare

Costul livrării:

în raza  mun. Chișinău;

Bălți;

Florești.

1.

Imprimantă

MFU – Multifunctional; Tip - Laser Color; Confecțiuni - Rj45 și wifi; Scaner- dublu cu fider; Resurs cartuș de la 3400 foi; Mărimea foii - A4.

 

1

 

 

 

 

 

 

Accesorii (set cartușe de rezervă)

1

 

 

 

 

 

2.

Laptop

Ecran - 15.6"  tip IPS; Procesor  i5 Generația 11/12; Memorie Operativa  16GB; Memorie de Stocare 512 GB tip NVMe; Rețea Wifi si Rj45; WebCam 720p

Keybord En/Ru; windows inclus

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

Accesorii: șoricel wireless

1

 

 

 

 

 

 

Accesorii: căști cu fir

1

 

 

 

 

 

3.

Panou interactiv i3Technologies i3TOUCH E-ONE 65_Anexa 1

1

 

 

 

 

 

Agenții economici pot prezenta oferte pentru 1 sau mai multe poziții solicitate în concurs.

Ofertantul care va putea demonstra cel mai bun coraport între calitate și preț va fi contactat pentru stabilirea condițiilor de colaborare/contractare.

Cerințe minime de calificare:

Ofertantul trebuie să fie persoană juridică, specializată în importul și/sau comercializarea tehnicii computerizate, cu o experiență în domeniu de minim 2 ani.

Dosarul candidatului va conține

  • Oferta financiară (în lei MDL cu TVA inclus);
  • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
  • Rechizitele bancare ale companiei;
  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact.

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților:  20 septembrie 2023, cu titlul mesajului ”Ofertă imprimante”, la adresa electronică moldova.aibi@gmail.com

Persoana de contact: Tatiana Lungu, GSM: 069291115.