Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

CENTRELE DIN CAHUL VOR CREA PAGINI WEB

Distribuie prietenilor:


connectcahul1.jpgCirca 30 lideri ai centrelor ConectCahul, centre de acces liber la Internet din raionul Cahul, au participat la 27 iunie la seminarul instructiv cu tematica -"Crearea paginilor web" organizat in incinta scolii primare "A. Donici" din Cahul. Seminarul a fost posibil datorita sustinerii financiare a Ambasadei SUA.

In cadrul seminarului liderii au invatat cum sa creeze o pagina web, au analizat etapele de realizare a ei, au lucrat practic la postarea informatiilor, imaginilor si la alegerea design-lui paginilor web.

connectcahul4.jpgParticipantii au sustinut ca tematica seminarului este foarte necesara si cunostintele acumulate le vor da posibilitatea impreuna cu copiii si tinerii sa realizeze pagini web despre localitatile din care vin, sa-si promoveze organizatiile, scolile, centrele comunitare si desigur traditiile, cultura noastra si pitorescul peisaj al stepei Bugeacului. Ei au mentionat ca tinerii si copiii din localitatile rurale prin intermediul celor 33 centre "ConectCahul" invata sa utilizeze noile tehnologii informationale, descopera posibilitatile pe care le ofera Internetul si acum ei vor invata cum pot sa dezvolte reteaua Internet creind pe parcursul proiectului noi pagini web.

Proiectul ConectCahul este gestionat de Asociatia "Speranta" si contribuie considerabil la instruirea copiilor si tinerilor din raionul Cahul in domeniul noilor tehnologii informationale, traseaza noi punti de comunicare si prietenie intre persoane si realizeaza pasi enormi la promovarea tarii noastre in lume.

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet