Deschiderea aplicațiilor: training-ul "Sprijinul psihosocial si violenta bazata pe gen"Deschiderea aplicațiilor: training-ul Sprijinul psihosocial si violenta bazata pe gen

Invitație Publică despre desfasurarea Trainingului

Organizația Centrul Național al Romilor anunță deschiderea aplicațiilor pentru participarea la training-ul cu tema Sprijinul psihosocial si violenta bazata pe gen, pentru 15 lideri din rindurile femeilor de origine roma, cu scopul de a imputernici liderii comunitatii pentru a sa-si sustine mai bine comunitatile.

Detalii despre Training:

  • Tema: [Sprijinul psihosocial si violenta bazata pe gen] modulul 1
  • Data și Locația: [10-11.07.2024] | [Vă v-om comunica mai tîrziu]
  • Organizator: [Centrul National al Romilor]

Descriere: Training-ul este dedicat [persoanelor refugiate din ucraina de genul femenin de origine Roma]. Scopul nostru este să [scopul principal al training-ului, de exemplu, să îmbunătățim abilitățile în domeniul sănătății mintale, sprijinului psihosocial și conștientizarea violenței bazate pe gen.într-un anumit domeniu, să promovăm anumite valori sau să dezvoltăm competențe specifice].

Eligibilitate:

  • [Cine poate aplica – fete, femei cu virsta 18-65 ani ]

Cum să aplici: Pentru a aplica, te rugăm să sa ne expediezi un mesaj la adresa electronica bucur.cnr@gmail.com cu mentiunea “vreau sa particip” cu anexarea actului de identitate

Termenul limită pentru aplicare: [09.07.2024]

Contact: Pentru întrebări sau mai multe informații, te rugăm să contactezi [ Roman Lepedatu [bucur.cnr@gmail.com] sau la [+373 60365647].

Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să colaborăm împreună pentru succesul acestui training!

Cu stimă,

Centrul National Romilor