Promoveaza Moldova! Fii voluntar la Centrul de Informare pentru Turisti

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Fii Voluntar la Centru de Informare pentru Turiști din Chișinău

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM) anunță concurs de selecție a voluntarilor pentru sezonul turistic 2019 în cadrul Centrului de Informare pentru Turiști.

Tinerii ambițioși și activi, vorbitori de limbă engleză, rusă, germană, italiană, spaniolă, poloneză, franceză sau oricare altă limbă străină, care doresc să cunoască mai bine obiectivele turistice ce merită a fi vizitate în Moldova și doresc să devină ambasadorii Moldovei, dar și să petreacă timpul liber într-un mod distractiv, constructiv, sunt invitați să facă parte din echipa Centrului de Informare pentru Turiști, în perioada mai - noiembrie 2019.

Prin activitatea lor în cadrul Centrului, tinerii vor câștiga experiență care va contribui la formarea lor profesională. La începerea stagiului, tinerii vor fi instruiți iar la finisarea lui vor primi un certificat de voluntariat, care va atesta colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

De asemenea, pe parcursul stagiului, voluntarii vor beneficia de posibilitatea de a participa la diverse training-uri/seminare, tururi de informare, excursii și participări la evenimentele organizate de ANTRIM sau în colaborare cu diferiți parteneri, care promovează evenimentele culturale, gastronomice și sportive.

Cei interesați trebuie să completeze formularul de mai jos până la data de 20 mai 2019. https://goo.gl/forms/cgtRYmVQxDux8pwX2

Selecția candidaților se va face pe baza unui interviu.

Centrul de Informare Turistică este prima platformă de asistență și consultanță pentru turiști si este cel mai vizitat spațiu de informare de către oaspeții capitalei și țării.

Centru de Informare pentru Turiști este un proiect al Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova, deschis la data de 9 noiembrie 2017. Centrul a fost creat cu sprijinul financiar al USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova precum și al Uniunii Europene în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD, in parteneriat cu Primăria Municipiului Chișinău.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.