hackathon

Echipa de voluntari ai Asociației Little People Republica Moldova își mărește forțele

Dacă ești interesat să dăruiești zâmbete și suport supereroilor în lupta împotriva cancerului într-o manieră structurată, expediază CV-ul și scrisoarea de intenție, ambele în limba engleză, la adresa de email: alittlepeoplemoldova@gmail.com  până pe data de 26 aprilie, 2019.

Asociația Little People a conceput un program de suport psihosocial care să răspundă la nevoile specifice copiilor și adolescenților cu cancer prin intermediul activităților de suport desfășurate de specialiști și voluntari ai asociației.

Voluntarii se implică în activitățile terapeutice cel puțin o dată pe săptămână între orele 16:00 – 18:00, de luni până vineri, în cadrul Institutului Oncologic. Activitățile terapeutice se desfășoară sub îndrumarea coordonatorului, în urma căruia se fac mici rapoarte de activitate în limba engleză.

Cei se vor înregistra vor fi contactați  și ulterior invitați la interviul de selecție. Persoanele selectate vor beneficia de o serie de training-uri de pregătire și supervizare a coordonatorului pe toată perioada desfășurării activităților, materialele de lucru fiind asigurate de către asociație.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.