Fii Voluntar la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2019

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Ești tânăr, energic și dorești să cunoști brandurile autohtone, producatorii din țara noastră și produsele care ne duc faima în lume??? Trimite-ne acum CV-ul tău și devii VOLUNTAR în cadrul celei mai așteptate expoziții a anului 2019- Expoziția națională ”Fabricat în Moldova”.

Scopul evenimentului– promovarea fabricării produselor autohtone, punerea în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorarea cererii de consum a produselor naționale.

Participanţi- agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Pentru studenţi– oportunitate unică de a fi în centrul strategic de programare, gestionare şi desfăşurare a expoziţiei.

Avantaje:
– Diplomă de Voluntar
– Posibilitatea de a cunoaşte etapele de oragnizare a unei expoziţii
– Contact direct cu antreprenorii- participanţi ai expoziţiei
– Posibilitatea efectuării unei cercetări economice a businessului moldovenesc
– Timp frumos petrecut în compania oamenilor de afaceri.

Pentru participare în calitate de VOLUNTAR se va transmite CV-ul pe adresa de
e-mail: carolina.chiper@chamber.md până la data de 18 ianuarie 2019.

Pentru informații mai detaliate, Vă rugăm să apelați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM, tel/fax: (022) 21-07-25, 23-84-10, 21-14-42, e-mail: carolina.chiper@chamber.md.Organizații vizate: Camera de Comert si Industrie (CCI) |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.