Îndemn către cetățeni pentru colectarea frunzelor din oraș

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, în intervalul orelor 10:00 - 12:00, Primăria municipiului Chișinău va organiza o amplă acțiunea de colectare a frunzișului din curțile blocurilor de locuințe.

În acest sens, facem un apel către locuitorii capitalei, precum și către asociațiile obștești, gestionarii fondului locativ, agenţii economici etc. să iasă organizat la colectarea frunzelor din curțile blocurilor în care locuiesc, a clădirilor pe care le deţin sau în care îşi desfăşoară activitatea, pentru a îmbunătăţi aspectul oraşului.

Municipalitatea va pune la dispoziţie participanților la acțiune mănuși și pungi de colectare a deșeurilor vegetale. Grupurile de iniţiativă sunt chemate să anunţe din timp participarea pentru a pune la dispoziție transport de evacuare a frunzișului.

Telefon de contact: 022-20-16-48, 060277322.

Până în prezent, în cadrul acțiuni de salubrizare și-au anunțat participarea 32 de asociații obștești și agenți economici, în total peste 600 persoane.

 

Direcţia Relaţii Publice,

Primăria mun. Chişinău

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.