Campanie de încurajare a chișinăuienilor să participe la alegerile locale de pe 20 mai 2018

Ajută-ne să distribuim acest articol:

PRIMĂRIAMEA caută tineri entuziaști care vor să se implice în cadrul unei campanii de încurajare a chișinăuienilor să participe la alegerile primarului din 20 mai. Scopul campaniei este de a îndemna chișinăuienii să voteze informat și conștient.

 

Perioada  desfășurării proiectului este 30 aprilie - 5 iunie 2018.

Pe durata proiectului voluntarii:

  • Vor învăța cum se organizează o campanie civică, cum să comunice cu politicienii și locuitorii Chișinăului, cum se organizează evenimente publice;
  • Vor interacționa cu locuitorii orașului și cu candidații electorali;
  • Vor planifica și organiza 5 evenimente în fiecare sector al orașului Chișinău.

 

Tinerii interesați sunt invitați să completeze formularul de aplicare aici. Data limită pentru aplicare este 26 aprilie, ora 18.00.

Rezultatele finale vor fi comunicate persoanelor selectate prin e-mail sau telefon.

 

PRIMĂRIAMEA este o comunitate a cetățenilor care doresc un Chișinău confortabil, accesibil și frumos. Lansat în martie 2016, proiectul Primăria Mea promovează ideea unui oraș mai bun, în care autoritățile consultă cetățenii atunci când dezvoltă politici publice și stabilesc prioritățile municipalității.

 

Pentru informații suplimentare:

Telefon: 069618574

E-mail: echipa@primariamea.mdOrganizații vizate: PrimariaMea |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.