hackathon

O oportunitate inedită! Devino voluntar al echipei Mersului Scandinav în Moldova în cadrul Festivalului Olympic Fest 2016.

Echipa Mersului Scandinav din Moldova invită voluntari pentru promovarea mersului scandinav în cadrul Olympic Fest 2016, care consemnează Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice.

Evenimentul Olympic Fest 2016 va avea loc pe data de 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale și este organizat de Comitetul Național Olimpic și Sportiv, Ministerul Tineretului și Sportului și Primăria municipiului Chișinău. Celebrarea Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice printr-un eveniment comun de proporții semnifică cumularea experienței la toate nivelurile pentru lansarea unui îndemn puternic la o viață mai activă și echilibrată, subliniind beneficiile practicării sportului de către întreaga societate.

Olympic Fest 2016 propune tuturor, de la mic la mare, să petreacă o zi într-o atmosferă activă și sportivă. În afară de tradiționala Cursă Olimpică, care anul acesta a ajuns la a 25-a ediție, în Piață vor fi organizate diverse competiții sportive și activități distractive.

În acest an, Olympic Fest se va petrece în ritmuri de samba cu genericul “Hai Moldova, Hai la Rio”. În legătură cu desfășurarea ediției XXXI a Jocurilor Olimpice Rio – 2016, care vor demara în luna august, Olympic Fest oferă posibilitatea de a sensibiliza publicul asupra acestui eveniment, de a promova imaginea Echipei Olimpice şi de a determina întreaga societate să o susțină.

Olympic Fest se axează pe trei principii de bază “Mişcă-te, Învaţă, Descoperă”. Astfel, acest eveniment sportiv este un cadru propice pentru descoperirea noilor talente în sport, pentru a afla despre “experienţa olimpică” de la sportivi, pentru a cunoaște și practica diverse genuri de sport în zone special amenajate sub supravegherea antrenorilor: tir cu lazer, scrima, tenis de câmp, taekwon-do, trînta, tenis de masă, badminton, fotbal, judo, karate, box, etc.
Nu ratați un eveniment grandios, dinamic și plin de culoare!
O tombolă cu premii va încheia programul sportiv.

Invitații speciali ai evenimentului Sasha Lopez, Ale Blake și Broono vor asigura participanților o doză de dispoziție bună și agrement.

Avem nevoie de ajutorul voluntarilor pentru:

  • Promovarea Mersului Scandinav în timpul evenimentului;
  • Acordarea asistenței în timpul organizării master-classurilor organizate de antrenorii noştri;
  • Interacţiunea socială cu toţi doritori de a se familiariza cu beneficial Mersului Scandinav.

Ce avantaje obțin voluntarii Asociației Mersului Scandinav din Moldova?

  • Devii o parte a unei echipe energice și dinamice;
  • Obții experiența valoroasă în domeniul voluntariatului, PR-ului și promovării unei cauze sociale nobile;
  • Îți faci noi cunoștințe utile cu oamenii, care promovează modul sănătos de viață;
  • Ai posibilitatea să practici cel mai în vogă tip de sport în masă în Europa;
  • Devii mai sănătos, mai optimist, mai creativ, mai împlinit.

Ce înseamnă Mersul Scandinav şi care sunt beneficiile lui, poţi afla aici: http://diez.md/2016/04/21/foto-testat-de-diez-mersul-scandinav-ce-este-acesta-si-unde-poate-fi-practicat-chisinau/

Pentru detalii şi înregistrare în calitate de voluntări: 0605 50 440; email: info@mnwa.org; https://www.facebook.com/s.walking/

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.