Cerere de ofertă prețuri pentru achiziționarea produselor de panificație



Asociația Amici dei Bambini, Moldova organizează concurs de oferte privind achiziția produselor de panificație

Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționarea produselor de panificație  

Context: Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

Amici dei Bambini, Moldova implementează, în perioada martie 2022 – septembrie 2022, intervenția de răspuns la criza refugiaților din Ucraina ”COPIII PENTRU PACE” în cadrul căreia solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea produselor de panificație.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs este identificarea și selectarea celei mai bune oferte pentru achiziționarea produselor de panificație (plăcinte și chifle) cu încheierea unui contract de prestare servicii pe perioada realizării proiectului.

Sarcina tehnică:

Pentru buna funcționare a punctului de distribuire a produselor alimentare calde de la Punctul Vamal ”Palanca”, organizat în cadrul proiectului, contractantul solicită următoarele produse:

Denumire produs

Cantitate pe zi

Preț unitate MDL

Plăcinte cu brânză

200

 

Plăcinte cu carne  

150

 

crenvurști în aluat

150

 

Plăcinte cu cartofi

150

 

Chifle cu mac  

100

 

Chifle cu magiun

100

 

Cerințe minime de calificare:

Sunt invitați ofertanții cu cel puțin 2 ani de experiență și capacitatea de livrare zilnică 7/7 zile a produselor la punctul vamal Palanca-Maiaki-Udobnoe.

Dosarul candidatului va conține : Oferta financiară (în MDL) și autorizațiile specifice funcționării întreprinderii. 

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 17 mai 2022, cu titlul mesajului Servicii de producere și livrare a produselor de panificație (plăcinte și chifle), la adresa electronică moldova.aibi@gmail.com

Persoana de contact: Stavinschi Diana, GSM: 069328554