hackathon

Organizația People in Need (PIN) solicită oferte pentru procurarea produselor de birotică și papetărie

People in Need (PIN) este o organizație nonguvernamentală internațională înființată în anul 1992 la Praga, Republica Cehă, care oferă asistență regiunilor afectate de conflicte sau calamități naturale și promovează respectarea drepturilor omului. Fiind una dintre cele mai mari ONG-uri din Europa Centrală, PIN susține dezvoltarea țărilor prin activități de advocacy pentru drepturile omului și libertățile democratice, activități de consolidare a sectorului social și cel educațional, dar și acțiuni de sensibilizare și informare. În Republica Moldova, PIN activează din anul 2003 pentru a dezvolta agricultura ecologică și sectorul de business în general, pentru a consolida societatea civilă și a împuternici tinerii, precum și pentru a promova incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități.

În vederea implementării obiectivelor sale, PIN solicită oferte pentru procurarea produselor de birotică și papetărie indicate mai jos sau similare celor indicate mai jos.

Compania selectată va presta serviciile conform solicitărilor periodice ale PIN, în baza unui contract de prestare a serviciilor semnat între părți pentru perioada iulie 2019 – decembrie 2020.

Sarcina tehnică: 

Denumirea articolului

 

Cantitatea*

Preț unitar MDL, inclusiv TVA

Preț  total MDL, inclusiv TVA

Termeni de livrare / comentarii

Hârtie A4 (calitate Excellent/ Premium)

100 cutii

     

Hârtie A4 color

1 cutie

     

Hârtie A3

1 cutie

     

Hârtie flipchart

10 suluri

     

Bloc de hârtie pentru notițe (STICK`N, 76×76, 100 file)

20 buc.

     

Mapă din plastic cu folii

10 seturi

     

Mape – plic

10 seturi

     

Dosar plastic cu multiperforații

50 buc.

     

Pix gel

30 buc.

     

Creion simplu

20 buc.

     

Marker flipchart

10 buc.

     

Marker white board

10 buc.

     

Folii A4 plastic protecția documentelor (100 buc. per set)

2 seturi

     

Biblioraft A4, plastifiat 7.5 cm

10 buc.

     

Bindere (diferite dimensiuni)

10 cutii/ fiecare dimensiune

     

Capse Nr.24/26

20 cutii

     

Capse Nr.10

20 cutii

     

Set agrafe birou colorate - 33 mm

10 cutii

     

Bandă corectoare - 5 mm x 6 mm

20 buc.

     

Bandă adezivă

20 buc.

     

Capsator

5 buc.

     

Foarfece

5 buc.

     

*Cantitățile indicate în tabelul de mai sus sunt cantități orientative comandate de către Beneficiar pe parcursul unui an. 

Criteriile de selecție:

  • Experiența ofertantului: prezența pe piață, clienți fideli/referințe.
  • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate.
  • Termene și condiții optime de livrare.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la concurs.moldova@peopleinneed.cz cu mențiunea în titlul subiectului: “Oferta pentru procurarea produselor de birotică și papetărie” sau transmisă direct la sediul PIN (str. Toma Ciorbă 20, of. 7, MD-2004, mun. Chișinău), până pe 21 iunie 2019, ora 17.00.

Oferta va include:

  • Datele generale ale companiei (persoana de contact, rechizitele bancare, semnătura persoanei autorizate, ștampila companiei).
  • Copia certificatului de înregistrare a companiei.
  • Oferta financiară cu indicarea prețului în MDL, inclusiv TVA, pentru fiecare produs separat. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu TVA la cota 0, la prezentarea documentelor confirmative de către Beneficiar. Compararea ofertelor financiare se va face în MDL. Ofertele prezentate în altă valută vor fi calculate la cursul oficial al BNM din data limită pentru prezentarea ofertelor.
  • Termenele și condițiile de livrare a produselor.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0694 34 411 sau să scrieți la adresa de e-mail: concurs.moldova@peopleinneed.cz.

NotăPIN își rezervă dreptul să nu aleagă niciun candidat în cazul în care ofertele primite nu vor corespunde cerințelor solicitate.Organizații vizate: People in Need |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.