hackathon

CRT DACIA anunță concurs de achiziționarea serviciilor pentru elaborarea unui site

Baner concurs CRTD19015 servicii de elaborare siteInvitație la concurs pentru achiziționarea serviciilor prin metoda cererii ofertelor de prețuri

Denumirea organizației contractante: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

Sediul organizației contractante: str. Mihail Sadoveanu nr. 21, or. Soroca, MD-3006, Republica Moldova.

Persoana de contact: Babici Ion, tel: +373 69014443, e-mail: ibabici@gmail.com.

Obiectul achiziției: servicii pentru elaborarea unui site și servicii de mentenanță.

Numărul concursului: CRTD19015.

Cerințele față de serviciile  solicitate

Denumirea servicii

Caracteristicile tehnice

Cantitatea

Servicii de elaborarea unui site web

Denumirea site-ului: Site web al Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.

Adresa URL: http://www.dacia.org.md

Site-ul va fi elaborat în limbile: română și engleză (pentru compartimentele standard).

1 site web

Abordarea Tehnică(TOR)

Etapele de lucru

După definirea tuturor opțiunilor și a necesităților față de proiect, se va face o analiză și un plan tehnic care va conține schematic poziționarea tuturor obiectelor în pagină, aceasta fiind o interpretare schematică a viitorului site. Totodată această analiză va evidenția comoditate sau alte necesități și opțiuni suplimentare.

Site va fi construit pe baza tehnologiilor PHP si Mysql, fiind una din cele mai răspândite pe Internet și fiind folosite la construcția site-urilor precum eBay.com sau facebook.com

O atenție deosebită se va atrage la comoditatea în gestionarea cu site-ul, atât pentru vizitatori cât și pentru administratori. Fiind posibil de a introduce informația în timp maxim de scurt.

Proiectul elaborat înainte de lansare va fi testat în diferite browsere și sisteme de operare, pentru a facilita accesul la un număr maxim de utilizatori.

Un punct important în construcția site-ului va fi optimizarea SEO, pentru motoarele de căutare google.com, yandex.ru etc. Site-ul va fi construit pentru a oferi prezența pe primele paginii a motoarelor de căutare.

Elaborarea site-ului web cu sistema de colectare de fonduri/ fundraising online va include:

 • Design individual conform stilului propus
 • Optimizarea codului HTML CSS
 • Sistema de administrarea site-ului CMS (Content Management System)
 • Statistica de vizitare a site-ului, integrata cu google analytics
 • Editarea informației din pagini prin editor de text vizual WYSIWYG (asemenea Word)
 • Adăugarea si optimizarea imaginilor posibilitate de inserare video in orice pagină
 • Optimizarea pentru motoarele de căutare
 • Optimizări pentru sistema de colectare de fonduri/fundraising
 • Posibilitatea de adăugare a noutăților despre activitatea organizației
 • Adresarea întrebărilor de la utilizatorii site-ului
 • Urmărirea timpului de plasarea noutăților pe site
 • Posibilitate de accesarea pentru un număr nelimitat de participanți
 • Instruirea personalului în gestionarea platformei
 • Posibilitate de modificare a informației în curs instantaneu
 • Statistica de vizitare a site-uluii, de pe ce site au venit, din ce motoare de căutare
 • Utilizatorii pot adresa întrebări care sunt vizibile altor utilizatori
 • Posibilitate de plasare în paginile site-ului a fișierelor de tip PDF, doc, Excel arhive ZIP, RAR, alte documente
 • Integrarea cu rețelele de socializare a organizației.

Conținut prognozat:

Site-ul va conține următoarele compartimente și sub-compartimente:

Meniul principal: Acasă, Despre noi, Management, Proiecte, Granturi, Vocea tinerilor, Newsroom, Contact (inclusă pe orizontala în partea sus al site-ului.

Meniu adițional: Achiziții, Carieră, Publicații (inclusă pe partea stângă a site-ului) și Blocul Colectare de Fonduri/Fundrasing (inclusă pe partea dreaptă a site-ului).

Detalieri:

Acasă – va fi prima pagină a site-ului care se va deschide la indicarea URL. Această pagină va avea sub meniului principal, un compartiment informațional interactiv pentru promovarea site-ului cu conținuturi de imagini, care vor îmbina text și info-grafice. Sub acest bloc informativ, Prima pagina va fi compusă din secțiunea postărilor Newsroom, care vor fi proiectate în baza design-ului solicitat de CRT DACIA. De asemenea pe această pagină a site-ului va fi plasat un video, cu un conținut promoțional al organizației. Acest material video va fi elaborat separat de către CRT DACIA și ulterior pus la dispoziției pentru a fi plasat pe site.

Despre noi – din meniul principal va avea în sub-meniuri următoarele compartimente: Istoric, Misiune și valori, Programe, Afilieri, Identitatea juridică, Parteneri, Strategia 2025, Rapoarte Anuale.

Management – din meniul principal va avea în sub-meniuri următoarele compartimente: Echipa, Consiliul de Administrare, Cenzor, Fondatori.

Proiecte - din meniul principal va avea în sub-meniuri următoarele compartimente: Proiecte Curente și Proiecte Finalizate.

Granturi - din meniul principal va avea în sub-meniuri următoarele compartimente: Despre program, Regulamentul programului, Cum să aplicăm, Grantiști.

Vocea tinerilor - din meniul principal va avea în sub-meniuri următoarele compartimente: Despre participare, CRT Soroca, CLT Soroca, CLT rurale, Consiliile de Elevi.

Newsroom - din meniul principal va avea în sub-meniuri următoarele compartimente: Comunicate, Evenimente, Concursuri, etc.

Contacte – este o pagină de pe site, destinată comunicării CRT DACIA cu auditoriul site-ului. Pe această pagină utilizatorii site-ului vor avea posibilitatea de a expedia mesaje, inclusiv vor avea posibilitatea de a se informa despre adresa de contact și poziționarea pe Google Maps a CRT DACIA.

Secțiunea ”caută” – este destinată în baza unui motor de căutare informațiile dorite de pe web-site.

CRT DACIA își rezervă dreptul pentru a negocia design-ul site-ului cu prestatorul de servicii selectat, astfel încât prin comunicarea dintre părți, să fie aprobată varianta cea mai optimală a acestui produs. CRT DACIA este flexibil la propunerile inovatoare care pot parveni din partea prestatorului de servicii la elaborarea site-ului.

Termenul-limită de prezentare a ofertelor: 24 iunie 2019.

Data/ora desfășurării concursului: 25 iunie 2019, 10:00.

Criteriile de evaluare a ofertelor: valoarea ofertei ca cost.

Termenul și condițiile de achiziționare: site-ul urmează a fi finalizat nu mai târziu de 30 august 2019.

Valuta și modul de achitare: Lei moldovenești, transfer bancar.

Condiții de participare la concurs: Ofertele comerciale se expediază în formă electronică, la adresa de e-mail crt.dacia@gmail.com, cu indicația în titlul mesajului ”concurs de achiziție Nr. CRTD19015”.

Limba în care se prezintă ofertele comerciale: limba română.

Acest concurs de achiziție este desfășurat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea instituțională a Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA”, implementat cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele financiare acordate de Fundația OAK.

EEF M logo color print use rooak foundation
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.