CONCURS PENTRU ACHIZIȚIONAREA SERVICIILOR PRIN METODA CERERII OFERTELOR DE PREȚURI

OBIECTUL ACHIZIȚIEI: Servicii de expert/formator în domeniul organizării comunitare.

CONTEXT: AO Centrul de Asisitenţă Socială “Casa Speranţelor”, în perioada 1 aprilie 2019 – 31 martie 2021, implementează Proiectului „Formăm Lideri pentru Comunitate”, cu suportul oferit din partea Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia, care are ca scop Creșterea capacităților de implicare a membrilor comunităților din 5 localități ale raionului Soroca în procesul de elaborare si implementare a politicilor de dezvoltare locală.

SE SOLICITĂ: asistenţă echipei de implementare în planificarea şi realizarea activităţilor de organizare comunitară planificate în cadrul proiectului şi realizarea a 10 ateliere pentru activiştii locali (cîte 2 în 5 localităţi), 10 ateliere pentru alesii locali (cîte 2 în 5 localităţi), 4 ateliere pentru organizatorii comunitari. Tematici: Identificarea problemelor, a activiştilor locali și formarea grupurilor de inițiativă; Mobilizarea resurselor locale pentru identificarea și rezolvarea priorităților comunitare; Facilitarea elaborării unor strategii locale de abordare a priorităților identificate – prin conlucrare cu aleșii locali  și instituțiile administrației publice locale. Metode de implicare a reprezentanţilor grupurilor vulnerabile în procesul decizional local.
LOCUL DE REALIZARE: or. Soroca si 5 localităţi din raionul Soroca
LIMBA DE LUCRU: limba română.

TERMEN LIMITĂ DE DEPUNERE A OFERTEI: 15 aprilie 2019

Persoanele interesate sunt invitate să trimită CV si oferta financiară pentru 10 ore de muncă.
PERSOANA DE CONTACT:
Valentina Onică, preşedinte AO Centrul de Asisitenţă Socială “Casa Speranţelor”, tel. 069921994, e-mail: casasperan@yandex.ru

 

 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.