hackathon

Anunt concurs selectare expert amenajare teritoriu

Ajută-ne să distribuim acest articol:

ADA

 

 

 

 

Societatea Ecologică „BIOTICA” anunţă concurs în cadrul proiectului „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” finanţat de către Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare de selectare a unui expert în domeniul amenajării teritoriului ce va pregăti descrierea terenurilor din Zona Ramsar, inclusiv explicaţia terenurilor după categoria de destinaţie şi modul de folosinţă. Termenul de executare a serviciilor este aprilie 2019 - noiembrie 2019.

Sarcina tehnică poate fi găsită pe www.biotica-moldova.org sau la sediul organizaţiei.

Termenul limită de depunere a CV-ului și scrisoarei de intenție, cu mențiunea ”expert amenajare teritoriului” este 10 aprilie 2019, ora 16:00.  Documentele se vor expedia prin poşta electronică  biotica.md@gmail.com sau se vor depune personal la sediul ONG-ului, pe str. N. Dimo 17/4, of.22, Chişinău. Persoana de contact – Gabriel Mărgineanu, tel. (022) 498837.

Proiectul este implementat de SE BIOTICA în parteneriat cu AO EcoContact. 

 

 

 Organizații vizate: Austrian Development Agency | EcoContact | BIOTICA |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.