Anunt tender proiectarea sistemului de canalizare pentru s. Popeasca

ADA

 

 

 

Societatea Ecologică „BIOTICA” anunţă concurs în cadrul proiectului „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvotlarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” finanţat de către Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare de selectare a unei companii ce va elabora proiectarea sistemului de canalizare pentru s. Popeasca (r. Ștfan-Vodă). Termenul de executare a serviciilor este aprilie - octombrie 2019.

Sarcina tehnică poate fi găsită pe www.biotica-moldova.org sau la sediul organizaţiei.

Termenul limită de depunere a ofertelor, inclusiv celor financiare, cu mențiunea ”Proiectare sistem canalizare Popeasca” este 10 aprilie 2019, ora 16:00.  Ofertele  se vor expedia prin poşta electronică  biotica.md@gmail.com sau se vor depune personal la sediul ONG-ului, pe str. N. Dimo 17/4, of.22, Chişinău. Persoana de contact – Gabriel Mărgineanu, tel. (022) 498837.

Proiectul „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvotlarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” este implementat de consortiul format din SE BIOTICA si AO EcoContact. Organizații vizate: Austrian Development Agency | EcoContact | BIOTICA |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.