MoldHVAA RFQ 19103 - furnizare servicii de consultanță și formare pentru producătorii de legume în câmp deschis

Stimate Ofertant,

Chemonics International Inc. intenționează să angajeze un furnizor de servicii de consultanță și instruiri pentru beneficiarii de granturi ai proiectului APM și pentru alte părți interesate din sector. Scopul acestui RFQ (cerere de oferta) este de a solicita ofertele pentru aceste servicii.

Termen limită și protocol: Ofertele trebuie primite până la ora 18:00, ora locală in Chișinău pe data de 27 martie  2019 prin e-mail hvaaprocurement@chemonics.com.

Întrebări: Întrebările privind cerințele tehnice sau administrative ale acestui RFQ pot fi trimise prin e-mail la adresa hvaaprocurement@chemonics.com până la ora 17:00, ora locală din Chișinău, pe data de 25 martie  2019.

Specificații: Secțiunea 3 din cererea de oferta conține specificațiile tehnice ale serviciilor solicitate.

Ofertele: Ofertele ca răspuns la acest RFQ trebuie să fie evaluate la preț fix, toate incluse, inclusiv livrarea și toate celelalte costuri. Prețurile trebuie prezentate în MDL. Ofertele trebuie să rămână valabile cel puțin nouăzeci (90) de zile calendaristice de la data limită a ofertei.

Livrare: Locul livrării serviciilor descrise în respectivul RFQ este indicat în secțiunea 3 a acestui RFQ. Perioada de prestare a livrării serviciilor este 8 aprilie20 Decembrie 2019.

Impozite și TVA: Acordul prin care această achiziție este finanțată nu permite finanțarea niciunei taxe, TVA, tarife, obligațiuni sau alte taxe impuse de legile în vigoare în țara cooperantă.

Evaluare și atribuire: Atribuirea va fi acordată unui ofertant responsabil, a cărui ofertă respectă instrucțiunile RFQ, îndeplinește cerințele de eligibilitate și este determinată prin analiza compromisului drept cea mai bună valoare pe baza aplicării criteriilor de evaluare stabilite in cererea de oferta.

Întregul RFQ poate fi descărcat la următorul link: https://drive.google.com/open?id=1dBr1H0nBCsRKpeDt7_QmQFpQ-031dmsC

Cu respect,

Echipa Moldova Agricultura Performanta

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.