AO ”AVE Copiii” - concurs de oferte pentru servicii stomatologice copiii, gravide și protezare dentară cu proteze mobile sau fixe pentru adulți, realizate în raza or. Chișinău

Ajută-ne să distribuim acest articol:

AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei „AVE Copiii” în cadrul proiectului „Asistență socială, medicală și educațională pentru refugiați și solicitanți de azil” susținut de Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) anunță concurs de oferte pentru servicii stomatologice copiii, gravide și protezare dentară cu proteze mobile sau fixe pentru adulți, realizate în raza or. Chișinău.

Oferta trebuie să includă:

  1. Certificatul de înregistrare a companiei;
  2. Licența în domeniul de activitate, activă;
  3. Oferta de preț în MDL, cu detaliile necesare pentru serviciile stomatologice cu indicarea costurilor, termenului de valabilitate a ofertei și termenul de garanție.

Condiții față de ofertanți:

  1. Disponibilitatea de a opera tranzacții prin transfer și TVA la cota 0 (proiectul este scutit de TVA, AO AVE Copiii va oferi toate documentele confirmătoare în acest sens);

Termeni limită și alte condiții:

  1. Termenul limită de prezentare a ofertelor este 28 februarie 2019, ora 17.00 (ora locală).
  2. Ofertele depuse după termen nu vor fi examinate. Ofertele incomplete nu vor fi considerate pentru evaluare.
  3. Ofertele vor fi prezentate în format electronic la adresa – office@avecopiii.md cu mențiunea, „Ofertă de prețuri servicii stomatologice copiii, gravide și protezare dentară adulților”.
  4. Întrebările, concretizările referitor la condițiile de concurs vor fi transmise prin email office@avecopiii.md până pe 27 februarie 2019.
  5. AVE Copiii își rezervă dreptul de a solicita concretizări sau de a respinge propunerile fără a da explicații ofertanților.
  6. Ofertele ce cuprind toată gama de servicii stomatologice, tehnice și de diagnostic sub același acoperiși vor constitui un avantaj.Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.