hackathon

Anunț privind selectarea unei Companii pentru asigurarea comunicării în cadrul Conferinței Regionale din domeniul educației antreprenoriale din data de 12 aprilie 2019.

Organizația: A.O. Junior Achievement Moldova 
Locul angajării: Chișinău
Despre Junior Achievement Moldova
JA Moldova activează din anul 1995, luna aprilie şi este membră a reţelei JA Worldwide şi a Centrului Regional de la Bruxelles. Misiunea asociaţiei constă în motivarea şi pregătirea tinerei generaţii pentru a se afirma cu succes în economia de piaţă.
În cadrul programelor de educaţie economică și antreprenorială, oferite de către JA Moldova, profesorul şi elevul învaţă prin acţiune, prin activitățile de tip ”learning by doing”, desfășurate în clasă. De asemenea, interacțiunea cu consultanții voluntari din comunitatea de afaceri, îi ajută pe tineri să dobândească competențe esențiale pentru viață, experiențe inedite. 
Programele JA Moldova de educație economică cultivă o gândire aplicată a realității, o atitudine pozitivă față de viață, spiritul de inițiativă și de implicare în viața comunității a tinerii generații. 
Despre Program:
Programul ”Susținerea educației antreprenoriale în Europa de EST” finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și implementat în Republica Moldova de către Junior Achievement.
Scopul programului constă în consolidarea educației antreprenoriale în instituțiile preuniversitare de învățământ prin implementarea Programului Compania Școlară, care este unul dintre programele prevăzute în Curriculum la disciplina opțională Educația economică și antreprenorială. Programul se realizează în perioada februarie 2017- ianuarie 2020 în Georgia, Serbia, Moldova și Macedonia. 
Obligații companie contractată
Asigurarea mass-media la eveniment: Subcontractantul va fi responsabil pentru invitarea și înregistrarea mass-media pentru sesiunea de deschidere din 12 aprilie 2019 a Conferinței Regionale din domeniul educației antreprenoriale. Subcontractantul va lucra îndeaproape cu Junior Achievement Moldova pe toate activitățile de informare în masă. Sala de conferințe trebuie să includă un spațiu pentru fotografi și cameramani. În plus, interviurile vizitelor VIP (cum ar fi Ministrul Educației, Culturii și Cercetării sau ambasadorul Statelor Unite ale Americii, etc) se vor desfășura în foaier imediat după remarcile lor de deschidere.
Social media: Subcontractantul va fi responsabil pentru includerea social-media în cadrul evenimentului și difuzarea informațiilor inclusiv prin intermediul acestora. Aceasta va include proiectarea mesajelor pe Facebook, înregistrarea citatelor de la vorbitori pentru postare și postarea fotografiilor evenimentelor de conferință. Toate postările trebuie să fie aprobate de către Junior Achievement Moldova înainte de publicare.
Alte activități de comunicare: Subcontractantul va fi responsabil pentru înregistrarea în întregime a Conferinței din data de 12 Aprilie 2019; servicii photo (fotograf profesionsit), raport de monitorizare a reportajelor/publicațiilor (nu mai târziu de 5 zile lucrătoare după eveniment), elaborarea documentelor (press release/pre-event, invitație de presă, press release/post-event, etc), elaborarea contentului pentru social media, inclusiv poze, text, citate, photo, video, live-uri, asigurarea accesului participării organizatorilor la emisiuni TV și radio. 
Pentru aplicare:
Candidații interesați vor trimite cererile nu mai târziu de 20 februarie 2019, la adresa de e-mail: jamoldova@gmail.com. Pentru orice detalii ne vor contacta la numărul de telefon: 022 999063 sau 079537745.
Cererea trebuie să conțină următoarele:
CV organizației și propunerea financiară.
*JA Moldova va invita pentru interviu doar companiile selectate.Organizații vizate: Junior Achievement Moldova |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.