Institutul de Politici Publice anunță un concurs de selectare a unei companii pentru elaborarea unei pagini web

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Institutul de Politici Publice (IPP) este o organizație non-guvernamentală din Republica Moldova, înființată în anul 2000. Misiunea IPP este de a contribui la dezvoltarea în Republica Moldova a unei societăți deschise, participatorii și pluraliste, bazată pe valorile democrației și statului de drept.

În 2017, în Republica Moldova a fost adoptat un nou sistem electoral pentru alegerile parlamentare – sistemul electoral mixt. Conform noii legislații electorale, 51 din membrii Parlamentului vor fi aleși direct în 51 de circumscripții uninominale, iar restul 50 de membri ai Parlamentului vor fi aleși în baza listelor de partid.

Pentru a spori nivelul de informare a cetățenilor cu privire la noul sistem electoral, precum și pentru a mobiliza alegătorii înainte de alegerile parlamentare din 2018, IPP planifică crearea unui website – hartă digitală a circumscripțiilor uninominale din Republica Moldova, care va conține informații non-partizane despre candidații din fiecare circumscripție.

În acest scop, Institutul de Politici Publice, anunţă cererea de ofertă pentru contractarea serviciilor de elaborare a unei pagini web.

http://ipp.md/wp-content/uploads/2018/07/Cerere-de-Oferta.pdf

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.