Invitație la Licitație: Achiziționarea de Mobilier și echipament IT pentru blocul administrativ al Parcului Industrial Edineț

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Țara: Republica Moldova

Proiect: „Edineț-Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Moldovei”, implementat de către Primăria mun. Edineț în parteneriat cu AO Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată (CDCI) și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, finanțat cu suportul UE, în cadrul inițiativei” Primarii pentru Creștere Economică” (M4EG).

Referința: 283 / 3.1-3.5       

Titlu contractului: Mobilier /echipament IT/utilaj tehnologic, Proiect: „Edineț-Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Moldovei”.

Achizitor: Primăria mun. Edineț

Primăria mun. Edineț, invită toți agenții economici interesați să participe la licitația prin negociere competitivă pentru achiziționarea de bunuri conform contractului menționat mai sus, care v-a avea loc la data de 23  iulie 2018, orele 10.00 la adresa: primăria mun. Edineț, or. Edineț, str. O. Cerempei 30.

Cei interesați să participe la licitație, pot solicita pachetul de documente la:

Oferta tehnică și financiară vor fi transmise la adresa: primăria mun. Edineț, or. Edineț, str. O. Cerempei 30.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 23 iulie 2018, ora 10.00.  Ofertele depuse după termenul limită vor fi respinse.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.