hackathon

Reprezentanța din Republica Moldova a Fundației „Terre des hommes” Lausanne-Elveția solicită ofertă financiară pentru închirierea transportului auto de pasageri

„Terre des hommes” Moldova cu suportul financiar al Uniunii Europene implementează proiectul „Parteneriate comunitare durabile pentru protecția drepturilor minorităților etnice din Republica Moldova” (2017 – 2020). Prin intermediul acestui proiect, realizat în parteneriat cu Institutul pentru Inițiative Rurale (IIR) și cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Tdh Moldova își propune să obțină schimbări reale în combaterea discriminării minorităților etnice în 20 de comunități din 15 raioane ale Republicii Moldova.

În acest context „Terre des hommes” Moldova anunță un concurs de selectare a companiilor de transport pentru prestarea serviciilor de transportare a pasagerilor în cadrul desfășurării instruirilor în perioada iulie - august 2018 la care vor participa copii și cadre didactice din mai multe localități ale Moldovei.

Descrierea sarcinei:

Microbuze cu capacitatea de 20 locuri, centuri, condiționer pentru transportarea copiilor și însoțitorilor adulți din Chișinău spre Vadul lui Vodă și din Vadul lui Vodă spre Chișinău.

Criteriile de selecţie a companiei:

  1. Experienţa companiei ofertante (prezenţa pe piaţă, referinţe);
  2. Calitatea mijloacelor de transport (securitate/comfort/starea tehnică bună);
  3. Disponibilitatea echipei de şoferi profesioniști;
  4. Oferta financiară va fi prezentată în MDL și va include preţul per km în raza mun. Chisinău și în afara capitalei şi preț per oră de așteptare.
  5. Anexarea la dosar a pozelor/link-urilor cu mijloacele de transport va constitui un avantaj.

Atenționăm că pentru serviciile prestate în cadrul proiectul respectiv se va aplica TVA la cota „0” (setul de documente confirmative va fi prezentat câștigătorului tenderului).

Dosarul de aplicare trebuie să conţină următoarea informaţie şi documentare:

  1. Descrierea companiei, alte documente (certificatul de înregistrare, alte acte care atestă capacitatea companiei de a presta servicii auto) care atestă experienţa şi calificările necesare pentru îndeplinirea cerinţelor expuse în această cerere de ofertă;
  2. Oferta comercială (cu stampilă și semnătură);
  3. Specificaţiile tehnice ale autovehicolelor: modelul, anul producerii, dotarea.

Cu compania câștigătoare a tenderului va fi semnat un contract de prestări servicii pentru anii 2018-2019.

Companiile interesate sunt invitate să expedieze ofertele pe adresa de e-mail office@tdh-moldova.md sau direct la oficiul Tdh Moldova: str. Nicolae Iorga, nr. 6, of. 3, mun. Chişinău, MD-2009.

Ofertele financiare trebuie să fie semnate și ștampilate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor – joi, 14 iunie 2018, ora 18:00.

Relații la telefon: 022 23 80 39

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Terre des Hommes |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.