Solicitare oferte servicii transport pentru AOPD

Ajută-ne să distribuim acest articol:

AOPD solicită oferte pentru servicii de transport pentru organizarea activităților în cadrul proiectelor implementate de  secretariatul AOPD în raionale Republicii Moldova și  Transnistria (Căușeni, Ștefan Vodă, UTA Găgăuzia, Bălți, Ialoveni, Cimișlia, Orhei, Soroca, Hîncești, Tiraspol, Slobozia).

Informație generală:

Asociația Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD),  este o uniune deschisă a  29 de organizații neguvernamentale, care promovează respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilități.

Pe parcursul anului 2018  secretariatul AOPD implementează următoarele proiecte:

  1. ”Suport pentru Planul de durabilitate al AOPD” cu suportul financiar al  Reprezentanței   IM Swedish Development Partner.
  2. „Promovarea și monitorizarea drepturilor persoanelor cu dizabilități mintale în instituțiile rezidențiale cu profil phiho-neurologic”, cu suportul Uniunii Europene;
  3. „Servicii sociale pentru persoanele cu dizabilităţi pentru sporirea încrederii între cele două maluri ale Nistrului” cu suportul Uniunii Europene.

Pentru buna desfășurare a activităților în raioanele de implementare a proiectelor AOPD va angaja o companie de transport.

 Oferte financiare vor include:

  • Informația generală despre organizație (documente de justificare cu privire la activitatea în domeniu);
  • Preț unitate -1 km cu includerea costurilor pentru timpul de așteptare.

Criterii pentru servicii de transport:

  • Companie transport cu experiență
  • Securitatea și  corespundere tehnică a unităților de transport disponibile;

Ofertele for fi expediate pîna la data de 30 mai 2018 la adresa electronică  aopdmoldova@gmail.com   cu titlul  mesajului,  Servicii  transport

Pentru informații suplimentare: Galina Climov, tel: +373 079222505.  

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.