Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

INCEPE PRESELECTIA PENTRU FESTIVALUL INTERNATIONAL DE MUZICA "VADUL LUI WOODSTOCK"

Distribuie prietenilor:


outdoorconcert.jpgIn zilele de 21-22 iulie curent, "La Hanul lui Cazacu" de la Vadul lui Voda va avea loc preselectia pentru cea de-a doua editie a Festivalului international de muzica live "Vadul lui Woodstock", care se va desfasura la 11-12 august curent, la Vadul lui Voda, informeaza Agentia DECA-press.

Potrivit directorului festivalului, presedintele Asociatiei obstesti "Artcord", Oleg Negru, editia din anul curent este organizata impreuna cu Centrul de Resurse pentru drepturile omului (CREDO). Ideea de a desfasura un asemenea festival a aparut in urma unor concerte mixte cu participarea a trei-sapte grupuri de muzicieni. Tinand cont de faptul ca spectacolele erau prezentate separat, atat in stanga Nistrului, cat si in dreapta acestuia, muzicienilor li s-a parut fireasca ideea de a inaugura un festival comun, la care ar participa formatii de pe ambele maluri, a afirmat Negru.

Editia din anul curent va purta genericul "Muzica pentru pace". In cadrul festivalului va fi organizat un concurs pentru cea mai reusita piesa consacrata pacii, trei colective dintre cele mai bune urmand sa fie premiate cu cate o chitara.

La Festival s-au inscris sa participe 71 de formatii de muzica rock din R. Moldova, Romania, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Georgia si alte tari. Atat la preselectie, cat si la festival, se va interpreta doar muzica live.

Sursa: DECA-press

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet