Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

AMBASADORUL AMERICAN S-A INTRETINUT CU REPREZENTANTII UNEI MISCARI DIN TIRASPOL, CONTROLATA DE MGB

Distribuie prietenilor:


Ambasadorul SUA in R. Moldova, M. D. Kirby s-a intretinut, la Tiraspol, cu reprezentantii Miscarii "Prorav", structura creata de catre MGB-ul transnistrean, in stransa colaborare cu FSB-ul rusesc (parintele rus al acestei miscari "internationale" cu filiale in Crimeea este Modest Kolerov, un consilier de-al lui Putin). "Proravul" este condus formal de o tanara blonda, Alena Arsinova, dar adevaratul conducator din umbra este maiorul MGB, Dmitrii Soin.

Atat Soin, cat si Arsinova au participat la intalnirea cu diplomatul american, care, din pozele aparute pe lenta pmr (resursa electronica creata si gestionata de acelasi Soin), parea cam speriat.

Comentariile de pe Lenta pmr sunt relativ neutre, ceea ce ar insemna ca ei nu-si doresc acum o confruntare deschisa cu Ambasada americana, desi pana recent au acuzat SUA in toate relele de pe pamant. Reprezentantii "Proravului" au blocat de mai multe ori accesul unor diplomati americani in regiune, tot ei participand la diferse actiuni agresive impotriva persoanelor din Transnistria care gandesc altfel decat regimul lui Smirnov. Cu un sediu luxos in centrul Tiraspoului, "Prorav" a beneficiat de fonduri imense pentru diverse actiuni de PR.

Cum poate fi explicata aceasta intalnire a Ambasadorului SUA cu acesti tineri securisti tiraspoleni? E o schimbare de tactica?

Sursa: http://oleg-cristal.blogspot.com

 

 

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet