Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

CASTIGATORII CONCURSULUI "JURNALISTII PENTRU TRANSPARENTA IN GESTIONAREA FONDURILOR PUBLICE"

Distribuie prietenilor:


Centrul Est-European pentru Democratie (Polonia) si Asociatia Presei Independente (Republica Moldova) au stabilit castigatorii concursului national de articole "Jurnalistii pentru transparenta in gestionarea fondurilor publice din Republica Moldova".

Va amintim ca la concurs s-au putut inscrie jurnalisti din presa scrisa (ziare si agentii de presa nationale sau locale din Republica Moldova) care au publicat articole si investigatii jurnalistice de autor la tema gestionarii fondurilor publice de catre autoritatile municipale sau/si locale.

Comisia de concurs, din componenta careia au facut parte jurnalisti, juristi si lideri de opinie din Republica Moldova si Polonia, a stabilit la categoria "Cel mai bun articol despre gestionarea fondurilor publice municipale sau locale" urmatorii castigatori:

1. Mariana Rata, "Jurnal de Chisinau " ;
2. Vadim Sterbate, "Observatorul de Nord ";
3. Antonina Sarbu, "Ziarul de Garda ";
4. Svetlana Corobceanu, "Est Curier";
5. Nicolae Burca, "Glia Drochiana";
6. Serghei Melnicenco, "Dnestrovskaia Pravda";
7. Tatiana Cocerovschi, "SP";
8. Irina Codrean, "Cuvantul Liber ";
9. Victor Sofroni, "Cuvantul";
10. Igor Fomin, "Ekonomiceskoie Obozrenie ".

Castigatorii vor efectua o vizita de studiu in Polonia in perioada 25 august - 2 septembrie 2007.

La sfarsitul saptamanii curente, Centrul Est-European pentru Democratie si Asociatia Presei Independente vor anunta castigatorii si la categoria "Cel mai perseverent ziar in abordarea tematicii privind gestionarea fondurilor publice municipale sau locale". Trei publicatii periodice locale sau nationale/agentii de presa vor beneficia de cate un grant de 600 dolari SUA pentru realizarea unui proiect de investigatie la tema gestionarea fondurilor publice municipale sau locale.

Concursul a fost organizat de Centrul Est-European pentru Democratie si Asociatia Presei Independente in cadrul proiectului "Jurnalistii pentru transparenta in gestionarea fondurilor publice din Republica Moldova", finantat de National Endowment for Democracy (NED) .

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet