Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

ONG-URILE DIN BALTI SI TIRASPOL IMPOTRIVA INFECTIEI CU HIV SI A DROGURILOR

Distribuie prietenilor:


In perioada 27-30 iunie 2007, la pensiunea "Dumbrava" din Soroca a fost organizata o tabara de vara pentru personalul ONG "Generatia viitorului" din Tiraspol si filialei din Balti a ONG "Tinerii pentru dreptul la viata". Scopul acestui proiect a fost crearea unui spatiu comun si a unei abordari conceptuale unice in eforturile de prevenire a raspandirii epidemiei HIV, ameliorarea consecintelor negative ale infectiei si reabilitarea utilizatorilor de droguri de Asociatia "Tinerii pentru Dreptul la Viata" filiala Balti si ONG-urile din regiunea transnistreana.

Este important de mentionat ca acest proiect se deruleaza din luna noiembrie 2007 si, pana in prezent, au fost desfasurate 2 vizite de schimb de experienta la organizatiile partenere, actiuni consacrate Zilei internationale de combatere SIDA in decembrie 2006 la Balti si Tiraspol, un concurs de desene, eseuri si poezie intitulat "Viata fara droguri si fara SIDA este alegerea mea", pregatirea pentru editarea a 4 materiale informationale tematice, etc. La finele lunii iulie urmeaza sa fie organizata sedinta de evaluare a activitatilor desfasurate in cadrul proiectului.

Aceasta tabara de vara a fost organizata in cadrul proiectului "ONG-urile din Balti si Tiraspol impotriva SIDA si a narcomaniei" implementat de catre filiala din Balti a asociatiei "Tinerii pentru dreptul la viata" cu sprijinul financiar al Fundatiei Soros - Moldova si al Agentiei Suedeze pentru Dezvoltare Internationala (SIDA). In activitatile acestei tabere au fost implicate 10 persoane, cate 5 din fiecare organizatie.

Sursa: http://www.aids.md

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet