Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

Scoala de vara in domeniul prevenirii violentei domestice

Distribuie prietenilor:


Asociatia "Initiativa Social - Rurala" (ISR) in perioada 3 - 5 iulie a organizat scoala de vara pentru 40 de copii si parinti in cadrul campaniei "Masuri de prevenire si lichidare ale discriminarii si a violentei domestice".

Scopul scolii de vara a fost informarea, instruirea si initierea a 5 grupuri de parteneri care vor realiza programul de minigranturi in domeniul prevenirii violentei domestice in 15 sate vecine din raionul Ialoveni.

Pe parcursul a 3 zile, participantii au aplicat diferite tehnici de animatie a timpului liber, teatru social, au insusit principiile educatiei de la egal la egal bazate pe comunicarea eficienta elaborind 5 proiecte regionale in domeniul prevenirii violentei domestice.

Scoala de vara a fost realizata cu suportul financiar al GTZ din numele Ministerului Federal pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (BMZ ).

Durata: 3 - 5 Iulie 2007

Locatia: Centrul de odihna pentru copii si tineret "Prietenia"

com. Cosnita, r-ul Dubasari

Persoana de contact: Maria Brodesco, 79471568

Director executiv ONG "Initiativa Social - Rurala",

Asociatia Obsteasca "Initiativa Social-Rurala" este o organizatie nationala, neguvernamentala, nonprofit, non politica si nereligioasa infiintata in anul 2000. Scopul Asociatiei este consolidarea Democratiei prin edificarea Societatii Civile.

 

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet