CRONOGRAF Junior la FIFD CRONOGRAF 2017

Distribuie prietenilor:


Anul trecut, am lansat CRONOGRAF Junior - un program de documentare educative, destinat elevilor claselor primare şi gimnaziale cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani.
Programul își propune să familiarizeze copiii cu lumea filmului documentar şi implicit cu realitatea înconjurătoare, învăţându-i să aibă o gândire critică şi un orizont intelectual şi artistic mai larg.

La cea de-a XIV ediție a FIFD CRONOGRAF, acest program va conține trei filme cu durata totală de 50 de minute. Documentarele au o tematică variată: valorile social-umane, prietenia, educația, maturizarea, modul sănătos de viață etc.

Proiecțiile #CRONOGRAFJunior se vor desfășura pe 25 și 26 mai în trei reprize la ore fixe, începând cu 9:00, la Centrul Cultural Odeon.

IMPORTANT: Profesorii sau directorii de instituții primare și gimnaziale, care doresc să vină cu grupuri de copiii la proiecțiile CRONOGRAF Junior 2017, pot face rezervări până în data de 5 mai 2017, contactând organizatorii festivalului la numerele de telefon: 022 232771 sau 068 764423 (între orele 10:00-19:00).

#CRONOGRAF2017

Spot CRONOGRAF Junior: https://youtu.be/SjoCRRht2W0

Mai multe detalii aflați pe www.cronograf.md 
                                   http://www.cronograf.md/CRONOGRAF_Junior_1459760477.php?id=337
 
                                  https://www.facebook.com/IDFF.CRONOGRAF/


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet