Startup Grind Party - un mix exploziv dintre muzică bună și antreprenori

Distribuie prietenilor:


huh

După zeci de evenimente și petreceri de vară, Startup Grind Chișinău și Dreamups te invită la cea mai tare petrecere din această toamnă. La acest party se vor aduna toți membrii comunității de start-upuri din Chișinău și susținătorii acestora pentru a savura la maximum timpul petrecut în compania celor mai buni prieteni.


Organizatorii promit atmosferă incendiară asigurată de performanța bandurilor AmberTraps și The Wax Road, de muzica mixată de DJ și de buna dispoziție a celor prezenți la petrecere. AmberTraps sunt un band nou format, dar membrii acesteia Lilian Severin și Igor Buzurniuc sunt doi muzicieni cu ani de experiență în muzica rock/indie. Severin a fost solist și chitaristul FurioSnails, care au lansat 3 albume extrem de apreciate în Republica Moldova și România. Celălalt band, The Wax Road, sunt o trupă de Hard-Rock din Republica Moldova, fondată în 2013. Sunt tineri, energici și plini de entuziasm. Sunt cei care pulsează energia prin vene și dau viața scenei atunci când urcă pe ea. Vin cu un sound inspirat din muzica anilor '60-'70, dar cu un suflu nou, păstrându-și personalitatea indiferent de trenduri.


Vestea bună este că îți poți lua două bilete la prețul unuia, urmând linkul. Pregătiți-vă să vă distrați pe măsură pe data de 29 septembrie, la Albion, de la ora 21.00 până noaptea târziu. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului.


Vino, întâlnește-te cu prieteni, conectează-te cu antreprenori, ascultă muzică bună, distrează-te și zâmbește.


Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai al anului curent. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.


Dreamups Innovation Campus susține seria de evenimente Startup Grind Chișinău și este primul accelerator de afaceri din Republica Moldova, unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet