Un nou cenaclu literar...

Distribuie prietenilor:


Mai mulți iubitori de poezie s-au adunat la biblioteca pentru copiii - "Nicolae Titulescu", filială a Bibliotecii Municipale Bogdan Petriceicu Hasdeu. Această idee a venit din partea cititorilor fideli ai bibliotecii.  A apărut de ceva timp și iată că în sfârșit a început a se realiza. Cenaclul cu denumirea "Picături poetice" se va reuni o dată în lună. La acest cerc sunt așteptați toți tinerii iubitori de artă, de frumos - de poezie. Pe parcurs vor fi invitați și scriitori, redactori de la reviste, oameni de artă. Printre invitați au fost - Mihaela Josan, Carolina Dașchevici și  Adrian Bordeian, toți colaborează cu revista "Florile Dalbe". Invitații au dat mai multe idei despre funcționarea cenaclului pe viitor, cum ar fi - publicare unui almanah literar cu poezii ale participanților, invitarea unor tineri care ar putea ne-ar putea acompania cu chitara sau să alegem pentru fiecare întâlnire câte o tematică. Viitoare întâlnire a cenaclului va avea loc la sfârșitul lunii octombrie și va avea titlul - "Recviem de toamnă". Biblioteca Nicolae Titulescu, care a găzduit cenaclul este o bibliotecă mică, pentru copii, dar cu un suflet mare, care îi așteaptă pe toți.

Invitații au recitat versuri, au vorbit despre poezie, despre rolul poeziei din viața lor. E bine că tinerii noștri găsesc timp ca să frecventeze cenaclurile literare. Mult succes acestui nou cenaclu și să dea Domnul cât mai multe Picături literare.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet