Seminare pentru tineri

Distribuie prietenilor:


Centrul de Informații Universitare(CIU), a lansat anul trecut prima ediție a Concursului de Burse pentru Tinerii din Familii Dezavantajate. În 2011 și anul acesta , de această bursă au beneficiat mai mulți tineri din țară. Pentru acești tineri, CIU, organizează și cîteva seminarii. Anul acesta, primul  seminar  a avut loc, astăzi, 17 martie. În cadrul lui tinerii au aflat informație utilă despre  câteva rețete de succes pentru a  reuși în carieră. Participanții au fost instruiți cum să scrie un CV, o scrisoare de motivare, unele reguli de corespondență în afaceri, etc. Tinerilor la sigur le va fi de mare folos această informație atunci când se vor angaja la muncă.

Următoarele două seminarii vor avea loc loc-

  • 31 martie -Strategii eficiente în căutarea unui job
  • 8 aprilie-Internetul- sursa posibilităților infinite

Toate aceste 3 seminarii  au loc la Academia de Studii Economice și încep la orele 11.00. Aceste seminarii au loc datorită efortului depus de Irina Olaru, coordonatorul proiectului, căreia bursierii îi sunt foarte recunoscători.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet