Aducem inovații în agricultură la Hackathonul AgTech



În perioada 10 - 12 decembrie, viitori specialiști în IT, experți în agricultură, antreprenori, experți în marketing și alți entuziaști se vor reuni în cadrul Hackathonului AgTech pentru a dezvolta soluții practice și pentru a contribui la implementarea noilor tehnologii în agricultură.

CE? CUM? CÂND?

Evenimentul se va desfășura timp de trei zile, perioadă în care participanții vor însuși cunoștințe relevante și vor identifica soluții tehnologice la provocările propuse de către parteneri, dezvoltând produse în acest sens. Divizați în echipe prin intermediul unei platforme online, participanții își vor defini ideile de dezvoltare a afacerii. Ideile trebuie să fie viabile din punct de vedere comercial, sectorial, durabil, să integreze tehnologiile IT, să încurajeze colaborarea și să urmărească rezolvarea uneia dintre problemele cu care se confruntă agricultorii.

PENTRU CINE?

Entuziaști din domeniul tehnologiilor informaționale și al agriculturii, antreprenori și experți în marketing se pot înregistra la Hackathon de sine stătător sau în echipe deja create. Rezervează-ți locul la preț redus până pe 9 noiembrie! 

DE CE SĂ PARTICIPI? 

Vei avea oportunitatea să dezvolți soluții inovatoare, să cunoști experți din domeniul agriculturii, marketing, antreprenori și alți entuziaști și să fii îndrumat de o echipă de mentori cu experiență în domeniul dezvoltării ideilor de afaceri.  

CE URMEAZĂ?

Echipele finaliste ale Hackathonului vor avea posibilitatea să treacă în etapa următoare - Acceleratorul AgTech - și să testeze produsele programului.

Hackathonul AgTech se desfășoară în cadrul programului „Laboratorul de inovații AgTech”, lansat de Technovator, în parteneriat cu Organizația Națiunilor Unite pentru Agricultură și Alimentație în Republica Moldova (FAO), Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) și Guvernul Suediei în cadrul proiectului „Tekwill”, Startup Moldova și portalul Agrobiznes.md. Programul vine să susțină accelerarea procesului de digitalizare a agriculturii, prin combinarea instrumentelor digitale în ramura agricolă, pentru a crește eficiența și pentru a spori competitivitatea sectorului.

Urmărește evenimentul pe Facebook: https://fb.me/e/1Rv8nz9qE și Linkedin: shorturl.at/dswxB 

Află mai multe detalii despre „Laboratorul de inovații Agtech”: https://technovator.world/agtech/