Invitație media: Atelier de instruire pentru femeile consiliere locale și raionale aflate la primul mandat din raioanele Anenii Noi și Dubăsari | 21-22 decembrie 2019, Chișinău



Un grup de 30 de femei consiliere locale și raionale aflate la primul mandat din raioanele Anenii Noi și Dubăsari se reunesc, la Chișinău, pentru un atelier de instruire de două zile, axat pe abilitarea femeilor pentru participare eficientă în procesele decizionale.

Atelierul de instruire se desfășoară în cadrul proiectului „Femeile construiesc poduri peste Nistru prin abordarea problemelor practice. Ediția 2019” este implementat de Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis”, cu sprijinul financiar oferit de Ministerul Federal al Afacerilor Externe al Germaniei și Fundația Hanns Seidel în Republica Moldova. Instruirea este realizată de către experți naționali în domenii precum promovarea femeilor în procesele decizionale, managementul administrației publice locale și procesele bugetare și finanțele publice locale.

Atelierul de instruire se desfășoară, la Chișinău, la 21 și 22 decembrie 2019, cu începere de la ora 9:30, la Centru European Educațional FIDES (str. Mușatinilor nr.1/3), și include în debut mesaje de salut din partea inițiatorilor și partenerilor proiectului.

Subiectele-cheie ale instruirii pentru femeile consiliere locale și raionale aflate la primul mandat din Anenii Noi și Dubăsari includ integrarea egalității de gen în politicile publice locale, planificarea activităților administrației publice locale, managementul și transparența administrației publice locale, structura finanțelor publice locale etc.

CONTACTE:
Asociația „Institutum Virtutes Civilis”
M. Chișinău, str. Bulgară, 1
Tel.: +373-22-27-25-00
Web: http://ivcmoldova.org/
E-mail: ivc.moldova@gmail.com
FB: InstitutumVirtutesCivilis