Comunicat de presă: Lansarea proiectului "Transportă copilul tău în siguranță! "

Distribuie prietenilor:


A.O. „Automobil Club din Moldova” are deosebita onoare de a anunța lansarea proiectului "Transportă copilul tău în siguranță!", care va avea loc marți, 30 mai 2017, la ora 10:00, stadionul Dinamo, str. Alexei Şciusev 106A, Chișinău.

În cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentate rezultatele sondajului privind utilizarea sistemelor de reținere pentru copii la nivel național, precum și obiectivele acestuia și activitățile care vor fi petrecute pe parcursul anului curent. La acțiunea dată vor participa vedetele autohtone, care vor îndemna societatea să transporte corect copiii în mașini, adică să utilizeze sistemele speciale de reținere sau scăunelele auto.

Scopul proiectului "Transportă copilul tău în siguranță!" este de a realiza și implementa o campanie națională de promovare a utilizării sistemelor de reținere și a siguranței copiilor în unitățile de transport, implicând o serie de inițiative de sensibilizare a populației din Republica Moldova, a autorităților publice naționale și a actorilor non-guvernamentali relevanți, în vederea creșterii nivelului de conștientizare asupra problemei siguranței copiilor în automobil în rândul cetățenilor și autorităților publice și îmbunătățirea culturii conducătorilor auto și a responsabilității părinților pentru copii-pasageri.

Campania dată se desfășoară în parteneriat cu FIA (Federația Internațională de Automobilism), Fundația FIA (FIA Foundation), EASST (Alianța Estică pentru Transport Sigur și Durabil din Marea Britanie), Parlamentul Republicii Moldova, Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul Național de Patrulare, Ministerul Sănătății, Ministerul Educației, proiectul elvețian REPEMOL, Teatrul “Oratorul”, Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie și un șir de școli auto.

Cu această ocazie, venim cu apelul de a susține Campania dată și a participa la evenimentul de lansare, prin asigurarea mediatizării acestuia.

Suntem convinși că suportul mass-media este de o importanță deosebită pentru informarea societății și sperăm că nu veți rămâne indiferenți față de această problemă majoră!

Pentru detalii contactaţi:

Mihailova Tatiana: 022- 22-70-85; 069007040, e-mail: mihailovat@yahoo.com

Virginia Mandalac: 069529050, e-mail: virginia.ust@gmail.com


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet