O seară de suflet, o seară de dragoste – concertul lui Franco Midiri la Chişinău



După o perioadă de aşteptare, chişinăuienii au avut posibilitatea de a savura plăcerea unui concert de excepţie al celebrului cîntăreţ italian Franco Midiri. Laureat al Festivalului Melodiei de la San Remo (festivalul internaţional de muzică uşoară care i-a adus renumele), Franco Midiri a inclus în turul său de caritate, dedicat copiilor şi adulţilor ce se află în situaţii dificile, şi oraşul Chişinău.

Concertul cu genericul „Citeşte printre rînduri, căci SPERANŢA e scrisă cu litere mari” a avut loc la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”. Pe parcursul serii artistul a evoluat şi a dat dovadă de multă empatie, pasiune pentru acţunea de caritate întreprinsă, şi a comunicat cu spectatorii. Mesajul său a fost transmis din tot sufletul, prin intermediul pieselor sale, vocii fermecătoare şi a contactului permanent cu publicul.

Atmosfera magică a serii a fost redată de către o introducere absolut irepetabilă şi foarte elegantă, prin intermediul primei piese interpretate, fiind urmată de celebre şlagăre italiene, piese proprii, şi de acompanierea artiştilor locali. Publicul a fost receptiv, au aplaudat toată seara şi au cîntat mult îndrăgitele cîntece împreună cu Franco Midiri.

Fundaţia Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova”, Hospice „Angelus” aduce cele mai sincere mulţumiri interpretului Franco Midiri, care si-a dedicat timpul, talentul si s-a oferit cu generozitate să cînte pentru Hospice.

Aducem mulţumiri speciale administraţiei Filarmonicii Naţionale, partenerilor media care au promovat evenimentul şi au reflectat momentele cele mai frumoase ale serii.


Victoria Condrat
Şef departament fundraising
Hospice „Angelus”
(+373) 22 244850