Unde sunt homosexualii?



Îndrăznesc să zic NU tuturor radicaliştilor, homofobilor, aroganţilor şi atotştiutorilor. M-am săturat de toţi cei care preferă să îşi piardă timpul generând conflicte pe reţelele sociale şi cel mai probabil toată această pălăvrăgeală aici şi va rămâne. Am obosit de faptul că în loc să vă străduiţi măcar puţin să înţelegeţi, săriţi cu vorbe urâte la adresa celor care sunt mai toleranţi (nici pe departe nu sunt probleme între gay şi not-gay). Nu înţeleg de ce prin toate grupurile pro sau contra ne războim între noi.Luptă fără de sens.

Sunt eu, eşti tu, dar unde sunt cei care au pornit acest val? Unde sunt homosexualii? Unde este liderul acestora? Ajung la concluzia că în spatele la toată farsa aceasta sunt persoane cointeresate din punct de vedere material, cărora nu le prea pasă de situaţia de conflict creată. Mai ieri am văzut cu toţii donaţiile externe acordate minorităţilor sexuale. Mă întreb ce s-a făcut cu aceşti bani?

NU sunt homofobă şi accept oamenii aşa cum sunt. Însă am impresia că toată situaţia aceasta anti gay a fost creată special de către oameni, care treabă nu au cu valorile liberalismului, ce urmăresc să discrediteze primarul sau să sensibilizeze donatorii externi pentru a obţine o altă sumă consistentă de bani.