pozitiv, mai mult pozitiv!

Distribuie prietenilor:
mor mor mor
jăl jăl jăl

întrebaţi un moldovan cum îi va merge, şi vi se va jălui în 90%
are să vă povestească de vecini idioţi, de copii neastâmpăraţi, de colegi de serviciu mudaşi, de guvernare aiurea(ăăăă despre asta voi mai glăsui)

şi refuz să cred precum motivul unui răspuns negativ ar fi situaţia deplobabilă în care se află ţara(măi dacă tot trăim rău poate e pentru că o merităm?)

am să vă spun 2 poveşti

am 24 de ani şi am o boală incurabilă. trăiesc în una din cele mai săraci ţări europene şi nua m nici măcar maşină la vârsta mea. părinţii s-au despărţit când aveam 3 ani şi nu am voie nici măcar bere să beau când ies cu prietenii. am absolvit la economie, dar nu cred să am şansa să lucrez vreodată în domeniu, de asta mă mulţumesc cu ce a fi


sau

am 24 de ani la care sunt mândru de ce am obţinut până acum, pentru că am obţinut cu forţe proprii fără balt şi pile. am reuşit să vizitez peste 10 ţări şi am îndrăgit călătoriile, dar mereu mă bucur să revin acasă. sunt sigur că prin ceea ce fac aduc o contribuţie pozitivă societăţii în care mă aflu. pornesc de la premiza că fiecare om este bun şi deşi astăzi nu sunt fiul lui Bill Gates, mă gândesc că mâine pot să devin al 2-lea Jobs.


voi care alegeţi moldovenilor?
că eu alegerea deam am făcut-o

sursa

Posted: 2010-02-26 16:21:00

Blog | Nicolae Apostu

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet