Asociatia Studentilor Basarabeni Craiova a Intampinat cu Flori pe Renumitii Scriitori ai Plaiului Basarabean



altSub inaltul patronaj al Primariei Municipiului Craiova, in data de 23 si respectiv 24 februarie vor avea loc ‘’Zilele Marin Sorescu’’, editia X-a.

Invitatii de onoare prezenti la evenimentul cultural sunt: Eugen Simion, Michael Metzeltin, Maia Simionescu, Victor Craciun, Vasile Tarateanu, Dan Zamfirescu, Nicolae Georgescu, Grigore Traian Pop, Mircea Dinescu, George Sorescu, Ion Sorescu, Nicolae Sorescu s.a.

Printre invitatii de onoare  se evidentiaza  renumitii scriitori, eminescologi, poeti, istorici si oameni politici ai plaiului basarabean ca: Mihai altCimpoi, Valeriu Matei, Nicolae Dabija, Alexandru Mironov si Adrian Paunescu.

Cativa membri ai Asociatiei Studentilor Basarabeni din Craiova i-au intampinat cu flori si emotii pline de dragoste si respect pe aceste onorabile personalitati care au marcat plaiul basarabean si la facut iubit si cunoscut de intreaga lume.

altAm fost nespusi de bucurosi si mandri in acelasi timp, deoarece nu au ezitat sa piarda nici un minut fara sa ne impartaseasca experientele, arta culturala, momentele fericite si de ce nu si cele triste din viata LOR. Am trecut ca printr-o lectie care o vom tine minte cu mult drag toata viata.

 

Sursa : http://basarabenicraiova.wordpress.com