Motivarea echipei de voluntari



IMG 2176În data de 17-18 septembrie 2022, a avut loc modulul III de instruire la subiectul: Motivarea echipei de voluntari, organizat în cadrul proiectului „Abilitarea profesională a coordonatorilor de voluntari”. Proiectul este implementat de către Asociația pentru Inovare, Educație și Dezvoltarea Tinerilor și finanțat din cadrul „Programului municipal de granturi pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din mun. Chișinău”, lansat de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Modulul III a avut scopul de a motiva și sprijini coordonatorii de voluntari din cadrul Instituțiilor Gazdă a Activității de Voluntariat în identificarea, deosebirea și aplicarea tehnicilor și metodelor de motivare al echipei de voluntari.

La final participanții au plecat cu cunoștințe, emoții pozitive, dar cel mai important lucru realizat rămâne a fi experiența trăită.

În continuare urmează activitatea finală din cadrul proiectului: Laboratorul de bune practici în domeniul voluntariatului. Cu detalii despre agenda evenimentului și cum poți participa, revenim curând, fiți cu pe noi.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa către Anișoara Bezărău, coordonator de proiect, 068093861.

Proiectul este implementat de către Asociația pentru Inovare, Educație și Dezvoltarea Tinerilor și finanțat din cadrul „Programului municipal de granturi pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din mun. Chișinău”, lansat de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău