Promo-LEX lansează raportul final privind monitorizarea alegerilor anticipate



Comunicat-invitaţie

21 august 2009

 

Promo-LEX lansează raportul final privind monitorizarea alegerilor anticipate

 

Asociaţia Promo-LEX organizează pe 25 august 2009 o conferinţă de presă în cadrul căreia va lansa raportul final de monitorizare a alegerilor parlamentare anticipate din 29 iulie 2009. Raportul cuprinde constatări privind desfăşurarea procesului electoral în 7 regiuni ale Moldovei şi se referă la perioada 16 iunie – 29 iulie 2009.

 

Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 11:00, în sala de conferinţe a agenţiei de presă INFOTAG (str. Kogălniceanu, 76). La conferinţa de presă vor fi invitaţi: Ion Manole, preşedintele Asociaţiei Promo-LEX, Ion Guzun, jurist Promo-LEX, Pavel Postica, jurist Promo-LEX.

 

Monitorizarea alegerilor parlamentare anticipate din 29 iulie 2009 în şapte circumscripţii electorale este un proiect realizat de Asociaţia Promo-LEX în cadrul Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte „Coaliţia 2009”. Circa 270 observatori au fost dislocaţi în teren pentru a monitoriza direct desfăşurarea procesului electoral în Floreşti, Rezina, Dubăsari, Anenii Noi, Căuşeni, Ştefan Vodă şi regiunea transnistreană a Moldovei, unde inclusiv sunt amplasate secţii de votare destinate alegătorilor cu domiciliul în stânga Nistrului.

 

Proiectul este implementat cu suportul financiar oferit de către National Endowment for Democracy (NED).

 

------

Persoane de contact:

Ion Manole, preşedinte Promo-LEX,

mob. 69 07 08 00

e-mail: info@promolex.md.

 

Inna Guleac, responsabil relaţii publice Promo-LEX,

mob. 69 33 78 41

e-mail: innaguleac@gmail.com.