Aprilie, luna ușilor deschise la ȘSAJ



Ești interesat de jurnalism? Vrei să afli cum poți fi parte a unei echipe de tineri profesioniști și cum poți schimba lucrurile din societate? Vino să ne cunoști! Te așteptăm la Școala de Studii Avansate în Jurnalism (ȘSAJ) în perioada 01-26 aprilie curent, la Luna ușilor deschise. Vei avea parte de un program memorabil alături de studenții și formatorii noștri și te vei convinge că ȘSAJ poate deveni Școala TA de jurnalism.

Ce vei face la evenimentul nostru?

  • Vei afla care este oferta educațională a ȘSAJ și cum, în doar zece luni de studii, poți deveni un jurnalist de succes.
  • Vei descoperi proiecte ambițioase cu implicarea studenților și absolvenților Școlii și vei afla cum ai putea beneficia și tu de o vizită de studiu în România sau Germania.
  • Vei discuta cu directoarea și coordonatorul academic și vei afla detalii despre admiterea 2019-2020.
  • Vei intra în dialog cu studenții și instructorii noștri. Vei avea ocazia să cunoști nume sonore din mass-media autohtonă: Alina Radu, directoarea publicației „Ziarul de Gardă”; Nadine Gogu, directoarea executivă a Centrului pentru Jurnalism Independent; Aneta Gonța, expertă media; Victor Moșneag, jurnalist de investigație, redactor-șef adjunct la „Ziarul de Gardă”; Dumitru Ciorici, antreprenor media, vlogger, co-fondator al portalurilor Unimedia.info și Agora.md ș.a.
  • Vei avea posibilitatea să asiști la o serie de cursuri care se țin în aprilie la ȘSAJ: Jurnalismul de investigație, Jurnalismul social, Jurnalismul de mediu, Multimedia Newsroom, Jurnalismul inovațional, Media Sturtups ș.a.

Acestea și alte surprize te așteaptă la ȘSAJ în luna aprilie!

Poster Luna usilor deschise

Mai multe detalii despre admitere găsești AICI.

Pentru informații suplimentare, ne poți scrie la grabacov@scoaladejurnalism.md, pe rețelele sociale Facebook și Instagram sau contacta la numărul de tel. 022 92 94 40.

Ușile noastre sunt deschise de luni până vineri, de la 8.30 până la 17.00. Ne găsești la următoarea adresă: Chișinău, str. Veronica Micle 1/1, etajul 2.

ȘSAJ este Școala TA de jurnalism!