Să ne cunoaștem audiența, cu Lennart Gerwers, la Forumul mass-media 2018



Datele despre audiența instituțiilor mass-media sunt foarte importante pentru dezvoltarea unor politici eficiente de marketing media. Cum și de ce trebuie să ne cunoaștem audiența, le va spune participanților la Forumul mass-media din R. Moldova, pe 30 noiembrie 2018, expertul Deutsche Welle Akademie, Lennart Gerwers.

Lennart Gerwers activează în ultimii ani în Departamentul de cercetări al Deutsche Welle, oferind informații utile despre audiența televiziunii, radioului, dar și cea online. Aplicând metodologia cercetării calitative, combinată cu studii cantitative și analitice, Gerwers creează concepte utile pentru a face față noilor provocări pentru mass-media. Atelierul “Să ne cunoaștem audiența: cum și de ce?” va fi util în primul rând editorilor și colaboratorilor departamentelor de marketing și reclamă, dar și cercetătorilor media, altor persoane interesate.

Forumul mass-media 2018 va avea loc la 29 și 30 noiembrie 2018 în mun. Chişinău. Înregistrarea participanților are loc până la 19 noiembrie inclusiv, pe pagina electronică https://mediaforum.md/event/2018

Forumul mass-media 2018 este organizat de Consiliul de Presă din Republica Moldova, în parteneriat cu Asociaţia Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia Presei Electronice (APEL). Desfăşurarea Forumului mass-media 2018 este finanţată de Programul Mass-Media al Fundaţiei Soros-Moldova şi co-finanţată de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (Germania) DW Akademie (Germania) şi UN Women Moldova.

Pentru informaţii suplimentare:

tel.: (022) 210602 (persoană de contact – Diana Lungu, coordonatoare comunicare)

www.mediaforum.md