"Sarbatoarea capsunii si a mierii de albine", Editia IV



Fundatia Filantropica Medico-Sociala „Angelus Moldova", in cooperare cu Asociatia  apicultorilor „Apis Melifera" si Asociatia gradinarilor, pomicultorilor, viticultorilor si floricultorilor „Demetra", cu sustinerea generoasa a Federatiei Nationale a Fermierilor din Moldova, organizeaza Targul  traditional  de binefacere  „Sarbatoarea  capsunii si  a mierii de albine", Editia IV.

Fundatia Filantropica Medico-Sociala „Angelus Moldova", in cooperare cu Asociatia  apicultorilor „Apis Melifera" si Asociatia gradinarilor, pomicultorilor, viticultorilor si floricultorilor „Demetra", cu sustinerea generoasa a Federatiei Nationale a Fermierilor din Moldova, organizeaza Targul  traditional  de binefacere  „Sarbatoarea  capsunii si  a mierii de albine" la  7 iunie 2009, incepand  cu  orele 10.00, in  scuarul magazinului  UNIC  (bd. Stefan cel Mare, nr.8, colt  cu str. Ismail). 

Scopul tirgului este colectarea de fonduri pentru Hospice „Angelus", care vor fi directionate pentru sustinerea bolnavilor incurabili si terminali de cancer, inclusiv a copiilor. De asemenea, se promoveaza utilitatea consumarii capsunilor si a mierii de albine pentru un mod de viata mai sanatos. Apicultorii si  producatorii  de capsune  vor  oferi  cumparatorilor  un  variat  si bogat  asortiment  de  produse  pe  placul  tuturor. Pe  parcurs vor evolua  interpreti si  formatii  artistice in cadrul unui concert.

În acest context, avem o deosebita placere sa va invitam sa fiti alaturi de noi la aceasta sarbatoare. Salutam orice initiative si interes in subiectele ce tin de caritate, ingrijiri paliative, activitatea Hospice-ului „Angelus", sau alte subiecte ce tin de competenta noastra. Vom fi recunoscatori surselor mass-media care vor decide sa ne sustina informational.

 

Persoana de contact:

Victoria Condrat

Sef Departament Fundraising

 

Bd. Stefan cel Mare, 123/g
Chisinau, MD-2004, Moldova
Tel/fax: +(373 22) 23 56 28;
E-mail: angelusmoldova@gmail.com