ASCOR impotriva asa-numitului "Festival al Familiei"



Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani din Republica Moldova (ASCOR) se arata stupefiata de tehnicile perverse de manipulare utilizate de catre organizatiile angajate in lupta impotriva valorilor familiei traditionale. UNFP si Societatea de Planificare a Familiei, organizatorii „Festivalului Familiei", asociatii care sunt preocupate activ de promovarea avorturilor, contraceptiei, prostitutiei si homosexualitatii in intreaga lume, si in mod special in tara noastra, s-au postat de aceasta data in postura de falsi „aparatori ai familiei".

Tinem sa amintim ca UNFP este cel care a semnat un plan de actiuni cu guvernul Republicii Moldova pentru perioada de 2007-2011, prin care statul urmeaza sa contribuie la deschiderea clinicilor de avortare si asa-numitor „centre de planificare a familiei", institutii care au menirea sa mentina un control asupra natalitatii prin sterilizare populatiei si intrerupere a sarcinii, fapt care este opusa radical politicii demografice a statului nostru. Asa-numitul „Festival al Familiei" nu este decat o campanie de manipulare a opiniei publice care are drept scop ascundere adevaratelor scopuri ale acestor organizatii, indreptate spre distrugerea familiei si viitorului societatii din Republica Moldova.

Consideram ca prezenta alaturi de aceste organizatii a unor fete bisericesti, organizatii religioase, nu face decat sa sminteasca credinciosi cu atasament fata de valorile morale. Regretam angajarea presei scrise si electronice in aceasta campanie de spalare a creierilor indreptate impotriva intereselor cetatenilor statului nostru.

Chemam societatea civila, credinciosii sa boicoteze actiunile acestor organizatii periculoase pentru viitorul tarii noastre si totodata chemam populatia sa participe la actiunile globale in favoarea valorilor familiale si impotriva avorturilor din ziua de 1 iunie.

 

Biroul de presa al ASCOR                                                             

16 mai 2009