S-a incheiat programul de instruire "Producerea filmelor documentare"



S-a incheiat programul de instruire Între 29 si 31 ianuarie a.c., Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a organizat cea de-a treia parte a programului de instruire „Producerea filmelor documentare", la care au participat 13 jurnalisti de televiziune din Chisinau, Balti, Comrat si Tiraspol.

Fiecare dintre cele sase echipe participante la proiect, formate din reporteri, cameramani si editori de imagine, si-a prezentat filmul documentar realizat in cadrul acestui program de instruire, care a inceput in septembrie 2008.

Moderatorul programului de instruire a fost Roman Liberov, instructor BBC World Service Trust, autor de filme documentare, programe si seriale TV, produse pentru diverse posturi de televiziune din Federatia Rusa.

Acest program de instruire a fost organizat in cadrul proiectului „Poduri peste Nistru: actiuni comune ale mass-media in vederea solutionarii conflictului transnistrean", implementat in parteneriat cu BBC World Service Trust, cu sustinerea financiara a Fondului Global pentru Prevenirea Conflictelor al Guvernului Marii Britanii.

***

Pentru relatii: tel. (022) 21 36 52, 22 75 39, e-mail: coordonator@ijc.md.Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. Persoana de contact: Maria Praporscic, coordonator de programe CIJ.

Sursa: Centrul Independent de Jurnalism