Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

Scoala de Studii Avansate in Jurnalism a efectuat o prezenatare la Comrat

Distribuie prietenilor:


Prezentarea Scolii de Studii Avansate de 
Jurnalism Pe 22 mai, administratia Scolii de Studii Avansate in Jurnalism a efectuat cea de-a doua prezentare a Scolii, in orasul Comrat, in cadrul Caravanei Admiterii 2007 . Prezentarea a avut loc in incinta Centrului Regional de Sustinere Comrat al Proiectului "Noi Perspective pentru Femei". La intalnire au participat 15 persoane: reprezentanti ai societatii civile si absolventi ai facultatilor cu profil real si umanist.

 

In cadrul prezentarii au fost expuse conditiile de inmatriculare, cursurile care sunt predate la Scoala, instructorii, conditiile de studii si oportunitatile care se deschid dupa absolvire.

Prima prezentare a Scolii de Studii Avansate in Jurnalism s-a desfasurat la 17 mai, in orasul Cahul. Urmatoarele prezentari sunt planificate pentru 24 mai (la Balti) si 25 mai (la Tiraspol).

Scoala de Studii Avansate in Jurnalism este un proiect lansat in anul 2006 de Centrul Independent de Jurnalism in colaborare cu Scoala de Jurnalism a Universitatii din Missouri (SUA) si Centrul de Formare Profesionala a Jurnalistilor cu sediul la Paris (Franta). In cadrul scolii vor fi pregatiti anual, conform unui curriculum elaborat de experti in mass media, 20 de jurnalisti. Cursurile sunt predate de catre instructori si jurnalisti notorii locali si straini. Scoala asigura tot necesarul tehnic si logistic pentru studenti.

Data limita de depunere a dosarelor este 15 iunie 2007. La studii vor fi admisi 20 studenti, dintre care 10 vor beneficia de burse. Mai multe detalii: pe pagina web a Scolii www.scoaladejurnalism.md.

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet