Anunț: Baza de date a prestatorilor de servicii și a jurnaliștilor interesați de OSC-uri tot mai solicitată



Centrul CONTACT promovează responsabilitatea socială și spiritul de cooperare, prin intermediul celor două baze de date, una a prestatorilor de servicii de instruire și dezvoltare organizațională și baza de date a jurnaliștilor interesați de activitățile OSC-urilor.

La trei luni de la lansare, baza de date a prestatorilor numără deja 22 de organizații înregistrate, iar cea de-a doua baza are 7 jurnaliști autentificați. Platforma www.ngo.md oferă interacțiune directă cu parteneri, traineri și materiale de calitate, în vederea dezvoltării potențialului OSC-urilor.

Baza de date a formatorilor reprezintă un pas major pentru crearea unei piețe funcționale și competitive de servicii de consolidare a capacităților organizațiilor societății civile din Republica Moldova. Baza de date a jurnaliștilor care reflectă subiectele societății civile va ajuta OSC-urile să identifice jurnaliști și să își îmbunătățească acoperirea mediatică a activităților lor.

Menționăm, că Centrul CONTACT, în parteneriat cu OCT Caraseni, dezvoltă capacitățile furnizorilor de servicii de dezvoltare organizațională.Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri care vin să sporească potențialul societății civile.

Persoana de contact: Aleona Veselovscaia, coordonatoare de program „Consolidarea Societății Civile”, Centrul CONTACT E-mail: elena.veselovskaia@gmail.com, info.ong.contact@gmail.com, tel: 0 22 23 39 48

Această inițiativă este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin Centrului Național de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale din Moldova CONTACT și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.