POZE: Cele mai tari momente de la Maratonul Copiilor 2014



Misiunea Socială DIACONIA organizează pentru al doilea an consecutiv evenimentul de caritate „Maratonul Copiilor”. Vino împreună cu copilul tău, pe data de 31 octombrie, la ora 10.00 la Manejul de Atletică ușoară, și notează- ți prin fapte gestul tău de solidaritate cu copiii din familiile de refugiați interni din Ucraina.

Să explici unui copil că solidaritatea e o valoare fundamentală într-o societate creștină, este poate pentru unii mai greu. Dar orice lucru poate fi exprimat cu ușurință prin fapte. La data de 31 octombrie, completând acest FORMULAR DE PARTICIPARE, împreună cu copilul tău, poți fi parte a unei campanii de solidaritate.

Ce presupune evenimentul?

 Participanții (copiii din clasele I - IV) sunt invitați să vină la eveniment împreună cu sponsorul ales din timp (părinți, bunici, rude, prieteni de familie, etc.), care îi va putea răsplăti efortul și distanța parcursă. Pentru fiecare metru alergat de către copil, părintele va scoate din buzunar o sumă de 0.25 lei. După maraton, participantul primeşte o foaie semnată cu distanţa alergată, o transmite sponsorului, iar acesta convertește distanța în bani. Din banii colectaţi se vor procura rechizite şcolare, hăinuţe şi încălţăminte pentru beneficiarii acestei acţiuni de caritate.

Dar, foarte important, Maratonul Copiilor înseamnă multă distracție, voie bună și ateliere de creație. Veniți împreună la Maratonul Copiilor! Dăruiți copilului Dvs. o zi pe care și- o va dori la bis! Completează formularul AICI.

Vedeți în galeria foto cele mai tari momente ale Maratonului Copiilor 2014.

DSC 2091

DSC 2175

DSC 2423

DSC 2064