Cortul Încurajării organizat de Altruism Moldova revine cu noi forțe!



Un eveniment inedit a avut loc ieri, sâmbătă, 4 iulie lângă Arcul de Triumf. ”Cortul Încurajării” al Liniei Verzi Antisuicid este o premieră pentru Republica Moldova.

Asociația Altruism Moldova organizează a treia oară consecutiv, în prima sâmbătă a fiecărei luni evenimentul care este predestinat pentru discuții de suflet cu oamenii care simt nevoie de suport emoțional și activități de încurajare.

Voluntarii, dar și psihologii de la Linia Verde Antisuicid își amenajează la Porțile Sfinte (Arcul de Triumf) un cort de culoare verde, care semnifică viața, vitalitatea, și discută cu trecătorii despre subiecte care îi frământă, oferindu-le carduri informaționale și propunându-le să se implice în activitățile sale. În programul evenimentului s-au regăsit activități de desen, vânzare de felicitări, consiliere la cort, dar și crearea cardurilor cu mesaje pozitive. De fiecare dată pe pagina de pe reţelele de socializare Mirt apare descrierea tematicii  şi programului evenimentului https://www.facebook.com/events/839020642854405/ 

Cortul Încurajării vine cu mesajul  ”TU NU EȘTI SINGUR! către toți cei care trec prin situații dificile, de crize profunde care le zdruncină echilibrul emoțional. Evenimentul începe de fiecare dată la orele 16:00 și durează până aprope de orele 20:00.