Finala națională a competiției Diamond Challenge Moldova



http://www.diamondchallenge.org/wp-content/uploads/sites/3/2013/10/logo-diamond-moldova.png

Reprezentanții mass-media sunt așteptați la data de 24 ianuarie, cu începere de la ora 10:00, în incinta Summit Events & Conference Centre, unde va avea loc finala națională a competiției de antreprenoriat dedicată liceenilor - Diamond Challenge Moldova.

„Diamond Challenge Moldova” este un proiect de origine americană, care și-a propus să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte 2-4 membri, ghidați de un lider adult (profesor, antreprenor local etc), care au avut ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

Pe 24 ianuarie, douăsprezece echipe finaliste își vor prezenta conceptul de afacere în fața unui juriu specializat, care va hotărî la final ce echipă va obține premiul de 500$ și ne va reprezenta țara la etapa internațională a competiției, care va avea loc în aprilie la Delaware, SUA. La Delaware se va da lupta finală pentru titlul de învingători și premiul cel mare în valoare de 7500$.

Proiectul este implementat de către organizația non-profit INVENTO, cu ajutorul financiar al University of Delaware – Horn Program in Entrepreneurship, al Ambasadei Statelor Unite ale Americii și al Ministerului Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Persoană de contact:                                                          Responsabil:

Ana Mîrza, specialist PR                                                       Inesa Lupu, project manager INVENTO

Telefon: 069007798                                                          inesa.lupu@invento.md

E-mail: ana.mirza@ymail.com